(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Cícerový guláš
Potřebné ingredience
cca 700 g uvareného cíceru (cizrny), 2 cibule, olej, 1 malý pohár leča, 1 konzerva drvených rajčín, 1 ks sterilizované šampiňóny, soľ, oregano, petržlenová vňať, drvená rasca - kmín, može byť aj chilli paprička
Postup přípravy
Na oleji speníme pokrájanú cibuľu, keď je osmažená, pridáme scedené šampiňóny (alebo čerstvé, či za hrsť sušených, vopred namočených), opražíme, pridáme rascu, kto má rád pikantné, môže byť chilli paprička. Pridáme lečo (mám domáce), rajčiny, podľa potreby horúcu vodu a dusíme cca 20 minút. Nakoniec pridáme uvarený cícer, povaríme. Nakoniec podľa potreby dochutíme soľou, vňaťkou, oreganom a podávame s dobrým chlebíkom alebo pečivom.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kakunka
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:59
Slovenština je nádherná
bakyka
(upraveno)
1. 6. 2014, 21:42
@kakunka
naprostý souhlas
skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 18:05
@kakunka
Ďakujem, Klárka!
Lennie
(upraveno)
29. 5. 2014, 21:11
Jé, to vypadá skvěle, určitě vyzkouším
skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:57
@Lennie
Gabika, ďakujem budem len rada.
jana + 2
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:00
co je rasca, vnatka?
legally blonde
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2
jestli se nepletu rasca je kmín a vnať je nať
simbala
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@jana + 2
rasca je kmín a vnaťka je nať,nejspíš petrželková
skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:01
@jana + 2
Kmín, Janka.
Amynka
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:55
Vypada to vyborne
skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 21:02
@Amynka
Ďakujem, Linda.
bakyka
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:26
cícer - to je cizrna, nebo-li římský hrách? Na fotu to tak vypadá
skalapanagia
(upraveno)
26. 5. 2014, 20:52
@bakyka
Áno, Eliška, je to cizrna, už som to dopísala aj do surovín.
bakyka
(upraveno)
27. 5. 2014, 22:15
@skalapanagia
díky, o víkendu uvařím.Cizrnu my můžeme na vagóny
skalapanagia
(upraveno)
28. 5. 2014, 21:45
@bakyka
U nás je tiež veľmi obľúbená.
bakyka
(upraveno)
29. 5. 2014, 21:05
@skalapanagia
do víkendu je daleko, tak jsem uvařila už dnes a moc jsme si pošmákli díky za skvělý receptík, budu vařit častěji
skalapanagia
(upraveno)
31. 5. 2014, 17:56
@bakyka
Eliška, to som veľmi rada, teším sa, že si vyskúšala.